CAU-FERÈNCIA: DÉUS DE LA VELOCITAT


En aquesta ocasió la nostra CAU-ferència tractava dels déus de la velocitat. Un tema suggerent, de gran actualitat i de gran espectacularitat. Moto GP i Fòrmula 1 són dos campionats que, iniciats a mitjans del segle XX, fascinen milions de seguidors, no més que els aurigues amb les seves quàdrigues al Circ Màxim de Roma, dos mil anys abans.

Els assistents a l'acte van poder contemplar l'exposició de motos de curses i monoplaces de totes les èpoques. També van veure com es fan, pas a pas....I van gaudir amb el recorregut que vam fer dels principals pilots de totes les èpoques, les seves màquines i les seves gestes.Tothom coneix el Marc Márquez o el Fernando Alonso. Però durant gairebé 70 anys, els circuits de curses han contemplat altres pilots guanyadors de nombrosos campionats mundials: Agostini, Fangio, Andretti, Hailwood, Senna, Schumacher, Doohan...amb moments de glòria..i també de grans tragèdies.El millor de tot, és que els assistents van quedar molt satisfest amb la feina de Cau Artístic.

En esta ocasión la CAU-ferencia trató de los dioses de la velocidad. Un tema sugerente, de gran actualidad y de gran espectacularidad.
Moto GP y Fórmula 1 son dos campeonatos que, iniciados a mediados del siglo XX, fascinan a millones de seguidores, igual que los aurigas con sus cuádrigas en el Circo Máximo de Roma, dos mil años atrás.

Los asistentes al evento pudieron contemplar la exposición de motos de carreras y monoplazas de todas las épocas. También vieron cómo se construyeron, paso a paso. Y disfrutaron con el recorrido sobre los principales pilotos de todas las épocas, sus máquinas y sus hazañas.Todo el mundo conoce a Marc Márquez o a Fernando Alonso. Pero durante casi 70 años, los circuitos de carreras han contemplado a pilotos ganadores de numerosos campeonatos mundiales: Agostini, Fangio, Andretti, Hailwood, Senna, Schumacher, Doohan...con sus momentos de gloria y también de grandes tragedias.


Lo mejor de todo, es que todos los asistentes quedaron muy satisfechos con el trabajo de Cau Artístic.
Imatges de la Cau-ferència "Déus de la Velocitat"

No hay comentarios:

Publicar un comentario