CAU-FÈRENCIA DE CAU ARTÍSTIC: "ARRIBAR A LA LLUNA, LA MÉS GRAN AVENTURA"Trailer de la cau-ferència: "Arribar a la Lluna, la Més Gran Aventura"

BIBLIOTECA LA GINESTA, DE BEGUES

A la Sala Polivalent de la Biblioteca "La Ginesta" de Begues,  l'11 de desembre de 2015 vam tenir l'oportunitat de compartir la nostra Cau-ferència "Arribar a la Lluna, la més gran aventura".
Segurament, ha estat l'empresa més gran de l'ésser humà. L'expectació i l'interès del públic ens va sorprendre gratament.Resulta espectacular veure i estudiar les maquetes de l'impressionant cohet SATURN V, del Mòdul Lunar EAGLE i del Mòdul de Comandament COLUMBIA. També és fascinant conèixer els primers coets, com la V2 i els programes de la NASA, MERCURY i GEMINI.En la Sala Polivalente de la Biblioteca "La Ginesta" de Begues, el 11 de diciembre de 2015 tuvimos la oportunidad de compartir nuestra Cau-ferència "Llegar a la Luna, la más grande aventura".
Seguramente, ha sido la mayor empresa del ser humano. La expectación e interés del público nos sorprendió gratamente.
Así como espectacular fue ver y estudiar las maquetas del impresionante cohete SATURNO V, del Módulo Lunar EAGLE y del Módulo de Mando COLUMBIA. También es fascinante conocer los primeros cohetes, como la V2 y los programas de la NASA, MERCURY y GEMINI.

CASAL DE BARRI CAN TRAVI

¿Quiénes somos?El martes 21 de octubre, los miembros de CAU ARTÍSTIC dimos en el Casal Can Travi de Barcelona la cau-ferencia titulada:
"Llegar a la Luna, la Aventura más Grande".
Recordando el 45 aniversario de la llegada a la Luna, hicimos un recorrido por los inicios de la aventura espacial, desde las V2 alemanas hasta la misión APOLO XI. Todo ello presentando las maquetas de todo este proceso, que causaron sensación entre los asistentes.

Qui som?El dimarts 21 d'octubre, els membres de CAU ARTÍSTIC vam donar al Casal Can Travi la cau-ferència titulada:
"Arribar a la Lluna, l'Aventura més Gran".
Recordant el 45 aniversari de l'arribada a la Lluna, vam fer un recorregut pels inicis de l'aventura espacial, des de les V2 alemanyes fins a la missió APOLO XI, presentant al mateix temps les maquetes de tot aquest procés, que van causar sensació entre els assistents.


Who we are?Last October 21st,  the CAU ARTISTIC members offered a cau-ference titled "Getting to the Moon, the Great Adventure" at the Casal Can Travi in Barcelona.
We reminisce 45th anniversary of the Moon Landing, starting with the space adventure and talk about the  German V2 mission and the Apollo XI mission.
We also showed all the models related.....Everybody loved them!Qui sommes-nous?Le dernier 21 octobre, les membres de CAU ARTISTIC ont fait la cau-férence "Arriver à la Lune, la Grande Aventure", au Casal Can Travi, de Barcelone.
On a parlé du 45ème anniversaire de l'alunissage, mais aussi du début de l'aventure de l'espace, de la V2 allemande et de la mission Apollo XI. Également, on a présenté toutes les maquettes relationnées avec ce sujet, ce qui a beaucoup plu a tous les assistants! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario