CAUFERENCIA: SUBMARINOS II (1939-1945) LA II GUERRA MUNDIAL

En esta ocasión nos reunimos en la sala de actos del Casal Can Travi de Barcelona para dar la cau-ferencia de la Serie Azul (Aventuras en el Mar): "Submarinos II (De 1939 a 1945)". Presentamos las maquetas de los submarinos SOURCOUF, U-9, USS WAHOO, S-13, U-234, I-58, I-400, U-2540 y el U-2336, y estudiamos sus asombrosas historias, que incluían terribles ataques, misteriosas desapariciones, avances tecnológicos y crímenes de guerra.
Mi interés por la Historia es muy anterior a la construcción de maquetas. Por eso, cuando yo hago una maqueta, lo que estoy viendo es una máquina que tuvo un protagonismo histórico en su momento. 
Cada protagonista de la Historia ha tenido momentos de gloria, desgracia o misterio. En Cau Artístic nos hemos preocupado por desarrollar a fondo los momentos más interesantes de la Historia. Consulta nuestro listado por temas: CAU-ferencias.


En aquesta ocasió ens vam reunir a la sala d'actes del Casal Can Travi de Barcelona per fer la CAU-ferència de la "Sèrie Blava" (Aventures al mar): "Submarins II (De 1939 a 1945)". Vam presentar les maquetes dels submarins SOURCOUF, U-9, USS WAHOO, S-13, U-234, I-58, I-400, U-2540 i l'O-2336, i vam estudiar les seves sorprenents històries, amb terribles atacs, misterioses desaparicions, avenços tecnològics i crims de guerra.

El meu interès per la Història és molt anterior a la construcció de maquetes. Per això, quan jo faig una maqueta, el que estic veient és una màquina que va tenir un protagonisme històric en el seu moment. 
Cada protagonista de la Història ha tingut moments de glòria, de desgràcia o de misteri. En Cau Artístic ens hem preocupat de desenvolupar a fons els moments més interessants de la Història. Consulta el nostre llistat per temes: CAU-ferències.
Imágenes de la CAUferencia: SUBMARINOS II (1939-1945) LA II GUERRA MUNDIAL:

No hay comentarios:

Publicar un comentario