CAUFERENCIA: BOMBARDEOS SOBRE HAMBURGO Y DRESDE


Los asistentes que han venido hoy a la conferencia que hemos dado en el casal Can Travi han podido escuchar la terrible historia de los bombardeos anglonortamericanos sobre las ciudades alemanas, sobre todo Hamburgo y Dresde, que tuvieron lugar a partir de 1943 y hasta 1945. En total cayeron sobre Alemania 1.356.828 bombas incendiarias. El profesor Frederick Lindemann presentó a Churchill un estudio que defendía el bombardeo masivo sobre las ciudades alemanas, los centros industriales y las infraestructuras. En resumen, la destrucción total de Alemania. 
Churchill estuvo de acuerdo y Arthur Harris, comandante en jefe del comando de bombardeo llevó estos planes a cabo. El deseo de derrotar a los alemanes, pero también el odio y la venganza sin límite, produjeron centenares de miles de víctimas civiles, a las que no podemos olvidar. Asimismo, han visto imágenes de estas acciones y las maquetas a escala, hechas a mano, de los bombarderos y cazas más destacados.
Todo ello en conjunto, en un ambiente positivo y cultural, con imágenes, videos y la presencia de las máquinas protagonistas, han convertido esta actividad en algo único y destacado que ha resultado muy grato a los asistentes.

Els assistents que han vingut aquesta tarda a la conferència que hem donat al casal Can Travi han pogut escoltar la terrible història dels bombardejos anglonortamericans sobre les ciutats alemanyessobretot Hamburg i Dresdenque van tenir lloc a partir de 1943 i fins a 1945En total van caure sobre Alemanya 1.356.828 bombes incendiàries. El professor Frederick Lindemann va presentar a Churchill un estudi que defensava el bombardeig massiu sobre les ciutats alemanyes, els centres industrials i les infraestructures. En resum, la destrucció total d'Alemanya. 
Churchill va estar d'acord i Arthur Harris, comandant en cap del comando de bombardeig va portar aquests plans a terme. El desig de derrotar els alemanysperò també l'odi i la venjança sense límits, van produir centenars de milers de víctimes civilsa les quals no podem oblidarHan vist també imatges d'aquestes accions i les maquetes a escala, fetes a mà, dels bombarders i els caces més destacats
Tot això en conjunten un ambient positiu i culturalamb imatges, vídeos i la presència de les màquines protagonistes, han fet d'aquesta activitat un esdeveniment únic i destacat que ha resultat molt agradable als assistents.

No hay comentarios:

Publicar un comentario